Resultats de la cerca
Es mostren 20 resultats
pebre

Pebre blanc
Corel
Alimentació
Fruit del pebrer (Piper nigrum).
Hom anomena pebre negre el fruit no ben madur, dessecat, i pebre blanc el fruit madur, dessecat i privat de cobertes Tant el pebre negre com el pebre blanc, com també tots els altres pebres llarg, vermell, de Jamaica, etc, són aromàtics, sovint de tast pungent, a causa de les oleoresines o dels alcaloides, són emprats com a condiment i per a adobar carns i derivats i hom els consumeix sencers o polvoritzats L’anàlisi en especial dels polvoritzats, que són fàcilment adulterables inclou micrografia, determinació d’olis volàtils i fixos, d’…
pebre llarg

Pebre llarg
Lemmikkipuu (cc-by-sa-3.0)
pebre llarg

Pebre llarg
Meneerke Bloem (cc-by-sa-3.0)
pebre vermell

Pebre vermell assecat i abans de ser mòlt
Corel
pebre de Jamaica

Pebre de Jamaica
© MPG
Alimentació
Fruit dessecat del pebrer de Jamaica (Pimenta officinalis o dioica), de color marró fosc.
Tot i que és originària de l’Amèrica Central, les Antilles i el sud de Mèxic, aquesta espècie també es conrea en altres indrets del món El condiment s’obté dels fruits immaturs Té un sabor i una aroma que recorden el clau, la canyella, el pebre negre i la nou moscada És molt apreciat per la gastronomia caribenya, encara que també és emprada en receptes pròpies de la cuina alemanya, danesa i nord-americana
caiena
Alimentació
Pebre vermell obtingut d’una varietat de bitxo procedent de Caiena (Guaiana Francesa).
tabasco
Alimentació
Salsa picant feta amb una varietat de pebre vermell (el tabasco) per maceració, fermentació i maduració.
És envasada amb vinagre
paprika
Alimentació
Tipus de pebre vermell, típic d’Hongria, obtingut del fruit dessecat d’algunes varietats de Capsicum annuum
.
curri

Curri
Alimentació
Condiment consistent en una barreja d’espècies: cúrcuma, coriandre, mostassa, pebre negre, comí, canyella, clau, gingebre, nou moscada, cardamom, etc.
Originari de les Índies Orientals, es difongué al món anglosaxó