Resultats de la cerca
Es mostren 12 resultats
entrepà

Entrepà
© Corel
Alimentació
Panet migpartit o dues llesques de pa amb un tall de carn, embotit, formatge, etc, a dins.
pita

Entrepà de pita
kirchu (CC BY-ND 2.0)
xauarma

Entrepà de xauarma
Alex Kehr (CC BY 2.0)
Gastronomia
Entrepà, generalment de pa de pita, de xauarma acompanyat d’amanida.
hamburguesa

Varietat d’hamburgueses
© MPG
Gastronomia
Massa de carn picolada, de forma plana i ovalada.
Generalment és de carn de bou o de vedella, però també pot ser de porc o de pollastre D’origen alemany, també és anomenada bistec alemany o bistec d’Hamburg Fou portada als EUA pels emigrants alemanys el 1850, i al cap de pocs anys es convertí en l’arquetip de menjar americà La importància de l’hamburguesa en la cultura popular al segle XX deriva del fet que es troba a tot arreu, tant als restaurants com als establiments anomenats fast-food de menjar ràpid, molt estesos actualment, tant als EUA com a la resta del món Hom acostuma a menjar-la com a entrepà, sovint acompanyada de…
compòsit
Química
Tipus de material format per la fibra d’un compost introduït en la matriu d’un altre material.
La matriu pot ésser de polímer, de metall o de ceràmic i les fibres, de diversos òxids o carburs de metalls També poden ésser del mateix tipus —matriu i fibres de carboni— La idea bàsica és obtenir un material que tingui les propietats conjuntes de dos tipus de materials de baseTenen una gran resistència material En l’elaboració d’un compòsit, la matriu i el reforç han d’ésser compatibles, atenent, en particular, a la temperatura de servei a què estarà sotmès el material Així, una matriu polimèrica és compatible amb qualsevol reforç, però una de metàllica no ho és amb un reforç orgànic,…
falàfel

Falàfel
stu_spivack (CC BY-SA 2.0)
Gastronomia
Entrepà, generalment de pa de pita, de falàfel acompanyat d’amanida.
biquini

biquini
Alimentació
Entrepà calent de pernil dolç i formatge fet amb pa de motlle.
emparedat
Entrepà fet de llesques primes, generalment de pa de motlle, i untades amb mantega, maionesa, etc.
frànkfurt

Entrepans de frànkfurt
© Corel
Gastronomia
Alimentació
Entrepà calent de salsitxa de Frankfurt, sovint acompanyat de quètxup, mostassa, etc., fet amb un panet allargat migpartit.
xauarma

Xauarma
ActiveSteve (CC BY-ND 2.0)
Gastronomia
Carn marinada, generalment de be, que es cou en un ast vertical que es fa girar, i que se serveix tallada a tires, sovint com a farciment d’entrepà, típica del Pròxim Orient.