Resultats de la cerca
Es mostren 917 resultats
Manuel Clares García
Futbol
Futbolista.
Davanter format al planter de l’Atlético de Madrid, fitxà pel FC Barcelona 1974-78, on jugà 87 partits de Lliga i marcà 34 gols Guanyà la Copa del Rei 1978 Des del 1992 existeix a Barcelona el Fòrum Manolo Clares, una penya satírica que anualment lliura un trofeu al barcelonista que no ha estat prou valorat pels socis
Marta Clarés Clavera
Atletisme
Atleta especialitzada en curses de velocitat.
Fou membre del CA Granollers, el FC Barcelona i l’AE l’Hospitalet Amb el Barça fou campiona de Catalunya de 4 × 100 m 1994 i 4 × 400 m 1998, 1999 i formà part de l’equip que millorà el rècord català de 4 × 200 m en pista coberta 1994
Ratapinyada de vores clares
Àrea de distribució de la ratapinyada pipistrella comuna Pipistrellus pipistrellus , punts blaus i de la ratapinyada de vores clares P kuhlii , punts vermells als Països Catalans Maber, original dels autors Aquesta espècie és molt similar a l’anterior, amb la qual és fàcil de confondre Presenta a l’extrem posterior de les ales una franja blanca ben visible en altres Pipistrellus , també hi pot ser, però de forma menys definida El polze és curt La primera incisiva superior té una sola punta que depassa clarament la de la segona La dent que es troba darrere de l’ullal superior és molt petita…
enganyamarits
Batedor de clares.
merengat | merengada
Que té clares d’ou, batudes o no, sucre i, eventualment, canyella.
escarpidor
Pinta de pues llargues i clares que serveix per a desembullar els cabells.
llistó
Botànica
Planta herbàcia perenne, de la família de les gramínies, de 10 a 50 cm d’alçària, de rizoma reptant, de fulles estretes i divaricades i d’espigues de dues a cinc espícules pròximes.
Es fa en brolles, pinedes clares, timonedes, prats secs i, en general, terrenys secs i calcaris
Maḥmud Šabistarī
Literatura
Poeta persa.
Autor d’un poema místic, Gulšan-i rāz, considerat obra mestra del sufisme, amb unes clares influències de l’Evangeli
massapà
Pastisseria
Pastisseria feta amb ametlles moltes i sucre i cuita al forn.
De vegades, hom afegeix a la massa ous batuts, o bé les clares soles, i la perfuma amb vainilla, canyella, etc
Paginació
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- Pàgina següent
- Última pàgina