Resultats de la cerca
Es mostren 4 resultats
sobrecongelació
Alimentació
Congelació molt ràpida, efectuada a una temperatura molt baixa (inferior a -40°C), aconseguida generalment mitjançant la utilització de líquids criogènics, que permet de conservar al màxim l’estructura física dels aliments.
Els productes sobrecongelats han d’ésser mantinguts idòniament a una temperatura entre -40°C i -25°C La sobrecongelació és anomenada també ultracongelació
sobrecongelat | sobrecongelada
Alimentació
Dit del producte alimentari que ha estat sotmès a sobrecongelació per tal d’ésser conservat.
L'agricultura
El significat i la importància de l’agricultura El terme agricultura té un significat restringit i un de més ampli En sentit estricte significa allò que l’etimologia del mot suggereix conreu dels camps del llatí ager, “camp”, i cultura, “conreu” Entesa d’aquesta manera, és l’activitat gràcies a la qual l’home obté de la terra els productes indispensables per a la vida, els aliments En un sentit més ampli, el terme comprèn també altres activitats, en general estretament relacionades amb el conreu de la terra la cria de bestiar i l’explotació dels boscos silvicultura Si prenem el sentit més…