Resultats de la cerca
Es mostren 2 resultats
curaçao
Begudes destil·lades
Licor elaborat a base de la pell d’una varietat de taronja agra i amargant (Citrus aurantium) molt abundant a l’illa de Curaçao, aiguardent i sucre.
Hom li atribueix propietats estimulants i estomacals és molt apreciat per a condimentar salses, gelats i diferents postres
licor
Begudes destil·lades
Beguda alcohòlica aromatitzada i dolça, preparada per maceració, infusió o destil·lació de materials vegetals amb alcohol, o bé per addició a alcohols d’extrets aromàtics, essències o aromes.
Els licors són edulcorats amb sucres naturals, acolorits o no De composició diversa, el contingut alcohòlic és superior a 30°, i el contingut en sucre, molt variable, és superior al 2% Hi ha una gran varietat de licors, amb noms diversos, que sovint fan referència al lloc d’origen o a la planta de la qual hom parteix anís, chartreuse , curaçao , menta, ratafia, etc Llur elevada concentració alcohòlica, el contingut en alcohols superiors i les essències els fan, en cas d’abús, més tòxics que les altres begudes alcohòliques vi i aiguardent L’elaboració dels licors destillats als…