Resultats de la cerca
Es mostren 65 resultats
Institute of Food Technologies
Societat professional de bromatòlegs, fundada el 1939 als EUA.
Té per objectius estimular la recerca, divulgar-ne els resultats i incrementar el nivell de formació dels tècnics i els especialistes en bromatologia
Food and Drug Administration
Organisme federal de l’administració nord-americana encarregat de fixar els paràmetres tècnics dels aliments i dels fàrmacs, autoritzar els components químics com a additius o com a principis actius farmacològics i vetllar pel compliment de la legislació vigent.
seguretat alimentària
Alimentació
Situació que proporciona a totes les persones, en qualsevol moment i circumstància, un accés físic i econòmic a aliments innocus i nutritius suficients per a satisfer les seves necessitats alimentàries i portar a terme una vida sana i activa.
La seguretat alimentària implica l’acompliment de les següents condicions una oferta i disponibilitat d’aliments adequats, l’estabilitat de l’oferta sense fluctuacions ni escassetat en funció de l’estació de l’any, l’accés als aliments o la capacitat per a adquirir-los i la bona qualitat i innocuïtat dels aliments Als països occidentals, les tres primeres premisses s’acompleixen de forma generalitzada Per aquest motiu, l’interès se centra sobretot en la seguretat alimentària i la necessitat de vetllar per la innocuïtat i la seguretat dels aliments, motiu pel qual es prenen mesures higièniques…
menjar ràpid
Gastronomia
Tipus de restauració que té com a objectiu preferent servir el menjar en un temps mínim i a un preu mòdic.
Paginació
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- Pàgina següent
- Última pàgina