Resultats de la cerca
Es mostren 2 resultats
Mesures generals per a evitar la contaminació quan es preparen els menjars
Abans de preparar els menjars és important d’assegurar-se que els elements i estris que es faran servir estiguin ben nets Per això és convenient que tant els mobles de cuina com la vaixella i els coberts que s’utilitzin es netegin diàriament amb aigua i sabó i a més, de tant en tant, per exemple un cop a la setmana, amb algun desinfectant d’ús casolà com el lleixiu D’altra banda, abans d’entrar en contacte amb els aliments, és molt aconsellable rentar-se les mans amb aigua i sabó Mitjançant la cocció o un rentat adequat és possible eliminar els microorganismes dels aliments Això…
La gestió de l'ambient
La diagnosi i la teràpia Per a combatre una malaltia cal, en primer lloc, detectar-la i definir-ne les característiques Només així serà possible estudiar-ne el procés de curació i proposar els remeis més adequats Aquest procediment, que en el camp de la medicina consisteix en la formulació de la diagnosi que permet l’elecció de la teràpia, també es pot aplicar als problemes ambientals No va ser fins fa relativament poc, en el decurs del segle XX i, especialment, a partir dels anys seixanta, que es va prendre consciència que “alguna cosa no rutllava” en la relació entre la humanitat i la…