Logo de la Gran enciclopèdia catalana

La Gran enciclopèdia catalana (GEC) és un diccionari enciclopèdic universal que té com a precedent immediat l’obra homònima en paper, destacada obra de referència de la situació cultural, social i econòmica dels Països Catalans. L’any 1996 la GEC es digitalitzà i esdevingué consultable per internet. A partir de l’any 2013 aquesta obra ha experimentat nous canvis que l'adapten als temps actuals: un nou disseny, un nou cercador, més potent, molts més articles i imatges, i moltes altres funcions. La Gran enciclopèdia catalana digital conté tots els articles de la Gran enciclopèdia catalana (2a edició), excepte els de lèxic comú, que recull el Gran Diccionari de la llengua catalana.

També conté molts altres articles nous i d’altres corpus de l’editorial com la Gran geografia comarcal de Catalunya, la Gran enciclopèdia de la música, el Diccionari de la literatura catalana, el Diccionari del cinema a Catalunya, l'Enciclopèdia de l'esport català i el Diccionari d'historiografia catalana). Actualment, també s'hi estan incorporant articles d'altres obres.

Actualment la GEC digital té més de 360.000 articles (més del doble que la Gran enciclopèdia catalana en paper) i més de 100.000 il·lustracions (fotografies, mapes, dibuixos, etc.), a més d’alguns àudios i vídeos.