OBRES

OBRES

Divulgació científica
Estadístiques

☰ Navegació pel sumari

Gran enciclopèdia catalana

El que cal saber de la uretritis

  • La uretritis és un trastorn que es caracteritza per la inflamació de les parets de la uretra causada per una infecció, que generalment és deguda a gèrmens transmesos per contacte sexual.
  • Les uretritis de transmissió sexual es poden prevenir eficaçment amb la utilització de preservatius en els contactes sexuals.
  • És important que les persones que contreuen una uretritis n’informin a la parella que probablement els la va contagiar, perquè en molts casos els microorganismes són transmesos per persones que no presenten símptomes de la malaltia i que per tant desconeixen que tenen una infecció.
  • Cal consultar el metge si es presenta sensació de coïssor en la uretra i secreció pel meat, perquè probablement aquests símptomes són deguts a una uretritis que caldrà tractar de seguida.
  • Per bé que davant la sospita d’una uretritis el metge sol indicar immediatament l’administració d’un antibiòtic, cal efectuar una anàlisi per a confirmar que el tractament inicial era eficaç per a eliminar els gèrmens.

VOLS VEURE TOT L’ARTICLE?

Dona't d'alta a Enciclopèdia.cat mitjançant l’enllaç https://www.enciclopedia.cat/donat-dalta

i podràs consultar gratis tots els continguts de +enciclopèdia

Llegir més...